Haberler

Odamız Üyesi Firmalara ve çalışanlarına 19.09.2023 tarih saat 14:00'de Odamız toplantı salonunda Gıda Mühendisi Ufuk Dursun ve Gıda Mühendisi Uğur Büber tarafından “ 1.Etap Ekmek Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilmiştir.

  • 19.09.2023
  • devrektso
Odamız ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile fırınlarda ekmek üretimde, dağıtımında ve satışında çalışan personel ile fırınların uzantısı olmayan ekmek satış yerlerindeki ekmek satışı yapan Odamız Üyesi Firmalara ve çalışanlarına 19.09.2023 tarih saat 14:00'de Odamız toplantı salonunda Gıda Mühendisi Ufuk Dursun ve Gıda Mühendisi Uğur Büber tarafından “ 1.Etap Ekmek Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilmiştir. 26.09.2023 tarihinde 2.Etap Hijyen Eğitimi gerçekleşecektir.
Ekmek üretimi ve satışında hijyen standartlarını yükseltmek için çalışan firmalarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.
  • Odamız Üyesi Firmalara ve  çalışanlarına 19.09.2023 tarih saat 14:00'de Odamız toplantı salonunda Gıda Mühendisi Ufuk Dursun ve Gıda Mühendisi Uğur Büber tarafından “ 1.Etap Ekmek Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilmiştir.
  • Odamız Üyesi Firmalara ve  çalışanlarına 19.09.2023 tarih saat 14:00'de Odamız toplantı salonunda Gıda Mühendisi Ufuk Dursun ve Gıda Mühendisi Uğur Büber tarafından “ 1.Etap Ekmek Hijyen Eğitimi” gerçekleştirilmiştir.

Site ziyaretlerini iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Politikamız'ı inceleyebilirsiniz. Bu aşamayı geçerseniz kabul etmiş sayılırsınız.

Tamam
Sohbete Başla
Sizin için buradayım
Hoş geldiniz ??

Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?